Predrag Rogan FK Voždovac
Predrag Rogan Foto: FK Voždovac

Voždovac će u nastavku sezone predvoditi 46-godišnji trener sa superligaškim i internacionalnim iskustvom - Predrag Rogan.

Pomoćni treneri biće Branko Mirjačić i Đorđe Jorović, kondicioni Miroslav Sredić, a deo stručnog štaba ostao je dosadašnji trener golmana Predrag Miljković.

PROČITAJTE JOŠ

Novi šef stručnog štaba Voždovca veruje u potencijal koji igrači imaju, ali smatra da potencijal nije jednako kvalitet i da to moraju da potvrde na terenu.

„Srećan sam što sam sa timom svojih saradnika došao u renomirani klub kakav je Voždovac i koji zaslužuje bolje rezultate i status na tabeli. Tu smo da novom energijom i zalaganjem na terenu vratimo Voždovac među prvih osam ekipa u domaćem prvenstvu“, rekao je Rogan, prenosi klupski sajt.

Rogan je u karijeri vodio Zemun, Mačvu, TSC, Spartak i Napredak, kao i mađarski Ujpešt. Generalni direktor beogradskog kluba Miloš Mirković poželeo je sreću novom treneru i njegovim saradnicima.

“Vreme je bilo za promene. Predrag i njegovi saradnici svesni su svog zadatka i rado su prihvatili poziv, što je potvrda dobrog poslovanja kluba. Želim im mnogo sreće u nastavku tekuće sezone i verujem da će njihov dolazak pozitivno uticati na čitav tim, ali i rezultate na predstojećim utakmicama“, istakao je Mirković.

Rogan će debitovati na klupi Voždovca u nedelju na gostovanju bivšem klubu TSC.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar