Damjanović Voždovac
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je da fudbalerima tog kluba nije prijatno zbog situacije sa koronavirusom, ali da moderna tehnologija olakšava situaciju i da je u redovnom kontaktu sa njima.

„Sa igračima sam u kontaktu i često obavljam pojedinačne telefonske razgovore. Takođe, imamo konferencijske sastanke i pozive putem interneta u kojima se sastaje ceo tim i stručni štab. Moderna tehnologija nam to omogućava, da se vidimo, razmenimo koju reč i pošaljemo jedni drugima dobru energiju i podršku. Igračima naravno nije nimalo prijatno ovo stanje, kao ni svim našim sugrađanima. Ipak, fudbal je za sve nas pre svega strast i ljubav pa tek onda posao“, rekao je između ostalog Damjanović za sajt kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Zanimljivo, grupni rad putem videokonferencije uveli su i drugi evropski klubovi, a nedavno je Jirgen Klop najavio da će po istom principu od naredne nedelje funkcionisati i Liverpul.

Damjanović je naveo da vreme u izolaciji provodi sa porodicom, za koju je kazao da je osnovna ćelija društva.

„Uvek je prilika da im to kažemo i pokažemo, brzo prolazi vreme. Ovu kompleksnu situaciju treba iskoristiti da se na profesionalnom planu nauči nešto novo, pročita i pogleda nešto kvalitetno u cilju edukacije i uvsavršavanja. Takođe, imam rutine koje čine moj dan i te navike mi znače mnogo. Bez obzira koja je situacija trudim se da ih zadržim i budem istrajan“, kazao je Damjanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram