Vlado Čapljić. Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Akter sva tri velika jugoslovenska derbija, uvek zanimljivi Vlado Čapljić gost je novog izdanja našeg podcasta "Penâl" (petak, 16), i otvoreno je pričao o Partizanu, Srbiji, Piksiju, kvalifikacijama, Portugalu, Ronaldu...

Bivši fudbaler Željezničara, Partizana i i zagrebačkog Dinama sada je koordinator mlađih selekcija i prvog tima crno-belih.

Sa Čapljićem smo analizirali dešavanja u Partizanu, početak kvalifikacija za Mundijal 2022. u Kataru, poteze novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pobedu nad Irskom, kao i šta nas čeka u subotu protiv Portugala.

I tu utakmicu možete da gledate u direktnom prenosu samo na TV Nova S od 20.45.

Čapljić je istakao da sa igrom protiv Iraca nećemo dobro proći protiv evropskih šampiona, dotakao se i Piksijevih iznenađenja, kao i sjajnih partija kapitena Dušana Tadića i rekordnih golova Aleksandra Mitrovića.

Što se tiče Kristijana Ronalda, prve zvezde Portugala, iskreno je otkrio šta misli, i veruje da bi protivnik mogao i da potceni „orlove“.

„Protiv svakoga morate dobro da se oznojite da biste bili bolji, jer u suprotnom kvalitet neće dati rezultat. Ronalda i dalje drže ti golovi, ali kao bivši fudbaler imam dozu odbojnosti prema njemu zbog tolike halapljivosti prema golovima. Bilo je takvih igrača i u moje vreme, više ih interesuju njihovi golovi od rezultata ekipe, a to mene nervira“, rekao je, između ostalog, Vlado Čapljić

Šta je još pričao o reprezentaciji i Partizanu, ali i našem fudbalu i ponašanju igrača, bićete u prilici da čujete i vidite ovog petka od 16 sati, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar