Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik Partizana kaže da "Upravni odbor tog kluba vredi koliko i jedan ćevap".

On je ispričao anegdotu iz prošle godine, kada je trebalo da se održi skupštinsko zasedanje u klubu, u vreme dok je Vuletić još bio potpredsednik.

PROČITAJTE JOŠ:

„Upravni odbor koji je sada trenutno u mandatu je najmračniji i najneugledniji u Partizanovoj istoriji. To je Upravni odbor za jedan ćevap. Skupština Partizana 2020. treba da se održi onlajn. Ne može da se održi ovako, sećate se ono kad je bilo. Meni pripadne zadatak da ja to organizujem i pravno osmislim. Predsednik Vučelić je u tom momentu na respiratoru. Po Statutu sam morao da preuzmem ingerencije predsednika dok je on na bolovanju i u tom pogledu, 41 člana Skupštine ima naš klub“, ispričao je Vučelić za Slavija info.

Pojedini članovi su se zbog onlajn konferencije „pobunili“ kod Miloša Vazure, generalnog direktora Partizana.

„Neki članovi koji su dobili informaciju da treba da se oglašavaju onlajn, više kroz šalu nego kroz zbilju protestuju i kažu Milošu Vazuri, generalnom direktoru: ‘Vidi, moraš da platiš da bismo mi došli na jednu onlajn skupštinu’. Vazura im kaže: ‘Znate šta, ima ovde (ljudi) koji će za ćevap da dođu. Nemojte mnogo da sebi uzimate za pravo, evo ga Trailo i Rajić, oni će za ćevap da dođu na skupštinu’. Reč je o dva člana UO koje je on tako ponizio, govorivši da su to članovi uprave za ćevap i da su spremni za ćevap da urade sve. E to je Upravni odbor Partizana“, kaže Vuletić.

Podsećamo, on je početkom ove godine podneo ostavku na potpredsedničko mesto u klubu, osnovao je pokret „Crno na belo“ i od tada kritikuje rad aktuelne uprave crno-belih.

BONUS VIDEO: Gol Filipa Kostića protiv Bajern Minhena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare