Vuletić: Miloš Vazura prodaje igrače Partizana
Foto: Oleg Jerković

Žestoke reči bivšeg potpredsednika Partizana.

Veliku buru je podigla izborna skupština Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Umesto demokratskog proccesa i normalnih izbora, izbio je skandal jer je dirketor fudbalskog kluba Miloš Vazura sprečio deo delegata da prisustvuje skupštini i otimao papire.

PROČITAJTE JOŠ

To je izazvalo reakciju Ostoje Mijailovića jednog od dva kandidata, koji je sa ljudima koji su mu bili bliski napravio paralelnu skupštinu i proglasio se predsednikom.

Izbor je dan kasnije potvrđeno i u APR gde je upisan kao pravni zastupnik, to pokušava da ospori prethodno rukovodstvo sa Miloradom Vučelićem na čelu.

Postupci Miloša Vazure izazvali su reakciju i profesora Vladimira Vuletića bivšeg potpredsednika fudbalskog kluba i velikog kritičara trenutnog rukovodstva.

„Sve što se dešavalo juče u JSDP je bilo očekivano. Jedan nije umeo, drugi nije mogao. Sada onaj koji nije umeo, može, a onaj koji nije mogao, zna (da je blizu kraj). Ali, samo jedan je bio i ostao hulja, podlac, bitanga i ološ – bestidni otimač dokumenta, Miloš Vazura“, napisao je Vuletić,.

BONUS VIDEO Ostoja Mijailović na skupštini Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar