Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Hrvatski fudbaler Luka Modrić produžio je ugovor sa Real Madridom, potvrdio je Fabricio Romano, najpouzdaniji i najpoznatiji fudbalski insajder.

Kako je romano preneo, Modrić i Real su potpisali saradnju do 2025. godine.

„Real Madrid je upravo potpisao sa svoje strane. Rešeno, pečatirano, završeno. Modrić ostaje još jednu sezonu“, objavio je Romano u sredu uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Modrić (38) je u Real stigao još 2012. godine iz Totenhema i sa Madriđanima je osvojio čak 26 trofeja. Postao je legenda kluba i jedan od najboljih veznih igrača u istoriji fudbala.

„Toliko je posvećen klubu da prihvata da i dalje bude rezerva i pristaje na upola manju platu od trenutne, koja je 21,8 miliona evra bruto godišnje. Toliko je srećan u klubu i Madridu“, pišu hrvatski mediji.

Nije tajna da je Modrić imao ponude iz Saudijske Arabije i Amerike, ali nije želeo da ode iz Reala, gde će verovatno i završiti karijeru.

Trenutno, Modrić je sa reprezentacijom Hrvatske, a saigrači su ga na okupljanju iznenadili i dočekali sa himnom Lige šampiona.

Hrvatska će 8. juna igrati pripremni meč protiv Portugala, a onda je od 15. juna očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde će joj rivali biti Španija, Albanija i Italija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare