Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović Foto: Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia

Trener Bolonje Siniša Mihajlović poželeo je brz oporavak pretučenom navijaču.

Davide Fererio je 20-godišnjak koji strastveno podržava Bolonju i koji je u četvrtak uveče pretučen oko 21 sat dok je bio na odmoru u Krotoneu.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova majka, počasna sutkinja Suda u Bolonji kaže da ona i porodica stalno idu na odmor u Krotone i da se nikad nikakva slična neprijatnost nije desila.

Fererio je doživeo teške povrede, intubiran je i lekari mu se bore za život, pošto ga je napadač, navodno zbog devojke udario prvo kolenom u stomak, a onda mu zadao više udaraca u glavu.

U trenutku kad je policija stigla na lice mesta, Fererio je već umirao, a trener Bolonje je čuo za ovaj strašan slučaj.

„Pokušala sam da mu pustim i pesme navijača Bolonje, uzvike sa stadiona, a on u ovim momentima može da komunicira samo otkucajima srca“, rekla je Fereriova majka, tražeći od Bolonje neku vrstu poruke i isto od navijača.

Pošto je i Miha u prethodne tri godine vodio borbu za svoj život protiv leukemije, saosećao je sa navijačem svog kluba i snimio video namenjen Davideu.

„Zdravo Davide, nažalost znam šta ti se desilo i veoma mi je žao. U životu često srećemo glupe i nasilne ljude koji misle da sve mogu da reše silom, ali život ne funkcioniše tako baš uvek. Znam da si veliki navijač Bolonje i svi navijamo za tebe. Nadamo se da ćeš se uskoro probuditi, a ovu poruku možeš da čuješ i dok spavaš. Ubeđen sam da ćeš biti dobro i da ćeš, kada se oporaviš, biti moj gost u trening centru Kasteldebole da vidiš trening, radiš šta želiš. Pokušaj da se što pre probudiš, pa da možemo da se vidimo i zabavimo. Ćao Davide i srećno“, poručio je Mihajlović.

BONUS VIDEO: Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)