Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

U Crvenu zvezdu je stigao iz kruševačkog Napretka kao veliki potencijal. Miloš Vulić igrao je sasvim solidno, postizao golove, evrogolove, ali se naprasno na startu nove sezone Superlige odlučio da napusti "Marakanu".

Usledio je transfer u italijanski Krotone. Vulić smatra da je napravio dobar izbor, a objasnio je i zbog čega se odlučio na takav potez.

Pre svega zbog činjenice da je u prva tri kola Superlige postigao dva evrogola u pobedama nad Novim Pazarom i Mačvom.

PROČITAJTE JOŠ

„Krenulo je dobrim učinkom posle priprema i izborio sam se za status u najboljem timu. Planirano je da se nadograđujem i da postanem standardan član ekipe. Neke utakmice nalazio sam se u sastavu, neke sam ulazio s klupe, a onda se nisam našao u timu za meč protiv TSC. Posle gotovo mesec dana od ponude sam prelomio da prihvatim odlazak u Krotone. Nisam hteo da trpim nepravdu u Crvenoj zvezdi i  sa ove tačke gledišta, nisam se pokajao“, izjavio je Vulić u razgovoru za Maks bet sport.

Imao je 24-godišnji vezista manjih problema po dolasku na Apenine, ali se ubrzo snašao.

Pročitajte još: Paunović nezaustavljiv u Čempionšipu, Reding zakucan za vrh

„Ovde većina ne priča engleski, dosta mi je pomogao Golemić da se adaptiram na život. Sada je lakše kada sam pronašao stan i zemlja je super. Biće još lepše i lakše kada naučim italijanski. Treninzi i analize pred utakmice su slične, ali uslovi za rad i praćenje fudbala nije za poređenje. Sve je na visokom nivou, medijski idealno“, izneo je utiske sa Čizme Miloš Vulić, dodajući da prati Crvenu zvezdu i Napredak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare