Foto: EPA-EFE/Matthew Childs

Fudbaleri Čelsija i Sautemptona odigrali su nerešeno 3:3 u uzbudljivom meču 5. kola Premijer lige odigranog na "Stamford bridžu" u Londonu.

Ovo je drugi put u ovoj sezoni kako Čelsi igra nerešeno i to istim rezultatom, pošto je 3:3 bilo i nedavno u gostima protiv Vest Bromvič Albiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Čelsi je, praktično, ispustio pobedu u nadoknadi vremena, jer su gosti sa „Sent Merija“ postigli izjednačujući gol u drugom minutu nadoknade.

PROČITAJTE JOŠ: Povrede, crveni i sjajan derbi: VAR „ukrao“ pobedu Liverpulu

Posle prekida sa leve strane, lopta je došla do izvice kaznenog prostora, Volkot je šutirao, a štoper Janik Vestergard je glavom skrenuo loptu i posleo je iza leđa Kepe Arisabalage.

Da je Čelsi sjajno pazario tokom leta ispostavilo se i na ovom meču jer su novajlije učestvovale u kreaciji i realizaciji sva tri gola „plavaca“.

Timo Verner je u 15. i 28. minutu pokazao sjajne realizatorske sposobnosti, sve je odlično uradio i doneo Čelsiju prednost od 2:0.

Usledio je odgovor Sautemptona, prvo je Dani Ings u 43. smanjio na 2:1, da bi u 57. minutu posle greške Kepe Arisabalage, Adams pogodio za 2:2.

Uspeo je Čelsi posle odlične akcije i asistencije Time Vernera da preko Kaija Haverca povede u 59. minutu, ali su izabranici Frenka Lamparda sve prokockali u finišu.

PREMIJER LIGA, 5. KOLO

Subota:

Everton – Liverpul 2:2 (1:1)

(Kin 19, Kalvert-Luin 81 – Mane 3, Salah 72)

Čelsi – Sautempton 3:3 (2:1)

(Verner 15, 28, Haverc 59 – Ings 43, Adams 57, Vestergard 90+2)

Mančester siti – Arsenal 18.30

Njukasl – Mančester junajted 21

Nedelja:

Šefild junajted – Fulam 13

Kristal Palas – Brajton 15

Totenhem – Vest Hem 17.30

Lester – Aston Vila 20.15

Ponedeljak:

VBA – Barnli 18.30

Lids – Vulverhempton 21

 

Foto: Printscreen/Sofascore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar