Foto: EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Fudbaleri Valensije pobedili su u četvrtom kolu Primere Real Sosijedad u gostima rezultatom 1:0 (0:0), a VAR je poništio gol domaćinu u sudijskoj nadoknadi. Čini se, neopravdano...

Real Sosijedad, predvođen pojačanjem Davidom Silvom, bio je konkretnija ekipa, držao je loptu u svom posedu i stvarao prilike, ali je nedostajalo ono ključno – realizacija.

Mladi napadač Isak mogao je da se proslavi da je pogodio iz atraktivnog pokušaja, kada je izveo „škorpion“ udarac, ali je malo nedostajalo da savlada Domeneka.

PROČITAJTE JOŠ

U jeku napada tima iz San Sebastijana, „slepi miševi“ su uspeli da dođu do prednosti. Pogodio je Maksimilijano Gomez u 75. minutu.

„Sevnula“ je kontra, kako to obično biva, maestralan pas poslao je Danijel Vas za Gaju, koji je centrirao, a na drugoj stativi se našao Gomez, kojem nije bilo teško da matira Remira.

Igrao se peti minut sudijske nadoknade kada je Le Normand uspeo da postigne gol i da donese izjednačenje Sosijedadu, da bi sudija rešio da konsultuje VAR.

Video-tehnologija je pogrešila i procenila da je bilo igranja rukom, što se na snimku ne vidi, pa je utisak da je tim iz San Sebastijana oštećen.

U redovima Valensije nije bilo srpskog veziste Uroša Račića, koji je u prethodnom kolu protiv Ueske (1:1) odigrao svih 90 minuta.

Valensija je posle četiri odigrana kola prva na tabeli Primere sa sedam osvojenih bodova, Sosijedad je četvrti.

PRIMERA, 4. KOLO

utorak: 

Real Sosijedad – Valensija 0:1 (0:0)

(Gomez 75)

Hetafe – Betis

sreda:

Ueska – Atletiko 19

Viljareal – Alaves 19

Eibar – Elče 21.30

Real – Valjadolid 21.30

Četvrtak: 

Bilbao – Kadiz 19

Sevilja – Levante 19

Selta – Barselona 21.30

 

Foto: Printscreen/Sofascore/Primera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar