Zvezda vs Novi Pazar Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ovo niko nije očekivao.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije pobedom nad Novim Pazarom rezultatom 8:0.

PROČITAJTE JOŠ...

Od samog početka je bilo jasno da Zvezda želi prolaz u finale, pošto je u prva tri minuta imala dve velike šanse, ali su pokušaji Aleksandra Dragovića i Milana Pavkova bili nedovoljno dobri. No, u 6. minutu Pavkov je asistirao Benu a napadač crveno-belih rutinski doneo 1:0 i najavio kanonadu.

Nadovezao se Ohi golom sa penala u 12. minutu, potom je Pavkov u 15. sa ivice kaznenog prostora gotovo pocepao mrežu rivala, pet minuta kasnije Ohi je nakon greške odbrane gostiju pogodio za 4:0, a Mirko Ivanić je krunisao lep napad u 23. minutu.

U drugom delu u strelce se upisao i mladi Nikola Stanković sa penala, potom je u 82. minutu Petar Stanić postigao prelep gol udarcem sa ivice kaznenog prostora, a minut pre kraja meča Stanković je svojim drugim golom povećao na 8:0.

Finale je na programu 26. maja, a rival Zvezdi biće Partizan, koji je sa 2:1 savladao Vojvodinu.

Crvena zvezda – Novi Pazar 8:0 (5:0)

(Ben 6, Ohi 12 penal, 20, Pavkov 15, Ivanić 23, Stanković 58 penal, 88, Stanić 82)

Stadion: „Rajko Mitić“, Beograd; Sudija: M. Milanović

Crvena zvezda: Borjan – Pičini, Pankov, Dragović (od 62. Gobeljić), Rodić (od 46. Radulović) – Ben, Kanga, Ivanić (od 62. Stanić), Srnić (od 46. Stanković) – Ohi (od 46. Motika), Pavkov

Novi Pazar: Vujanac – Vlajković (od 46. Kiković), Zimonjić, Rubežić, Joksimović (od 46. Pavišić) – Lončar (od 62. Jokić), Delimeđac, Islamović (od 46. Mihailović), Čečarić, Jović (od 62. Trtovac) – Dimić

Crvena zvezda - Novi Pazar 8:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar