Foto: FK Crvena zvezda

Stefan Marinković (17), mladi golman Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, pretučen je na proslavi jednog rođendana, ali su se pojavili novi detalji nezapamćenog incidenta.

Kako je prvobitno navedeno, trojica napadača su nakon verbalne rasprave nasrnula na Marinkovića na parkingu jednog tržnog centra, preneo je „Žurnal„.

PROČITAJTE JOŠ

Do incidenta je došlo u noći između 3. i 4. maja, ali izgleda da se mladi i talentovani golman na samom početku prilično nasilno ponašao, iako je na kraju izvukao deblji kraj.

Prve informacije glasile su da su nasilnici Marinkovića tukli i kaišem koji mu je spao sa pantalona, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako zapravo on drži kaiš obmotan oko ruke dok udara takođe maloletnika.

Na pomenutom video sa nadzornih kamera iz lifta, hodnika, parkinga i restorana u kojem je bila proslava, posle koje je došlo do incidenta, ima nekoliko detalja koji su prethodili sukobu.

Najpre se vidi kako sestra mladog Marinkovića ulazi u lift sa mladićima, potom golman sa njom odlazi u jednu prostoriju i onda je napušta.

Dalje se može videti kako je čuvaru mreže crveno-belih kaiš oko ruke, uz koškanje u liftu i izlazak uz istog, a zatim on nasrće na drugog mladića koga šutira, što se može videti na snimku.

Nakon svega je policija je ispitala maloletnog fudbalera.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram