Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Bivši predsednik Bajerna Uli Henes otkrio je u razgovoru za nemačke medije da će klub ponuditi nove ugovore nekolicini igrača veterana kao i treneru Hansiju Fliku.

Klub sa „Alijanc arene“ je ušao u pregovore sa iskusnim Tomasom Milerom, Manuelom Nojerom i Davidom Alabom kako bi obezbedili da oni i dalje nose dres Bajerna.

Henes je takođe precizirao i da će vršilac dužnosti trenera, Hansi Flik biti nagrađen za odlične rezultate pošto je uspeo da stabilizuje situaciju po odlasku trenera Nike Kovača u novembru 2019.

„Ne mogu ništa da kažem o Fliku, jer Izvšni odbor odlučuje o svemu. Mislim da je Hansi Flik uradio sjajan posao do sada. U nekom momentu, direktori će predložiti da on ostane, mislim da će se to uskoro dogoditi“, rekao je Henes kanalu „Sport 1“.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga, veruje se da će biti zatraženo da se produže ugovori pojedinih iskusnih igrača kao što su golman Manuel Nojer, bek David Alaba, defanzivac Džerom Boateng, vezisti Tijago Alkantara i Havi Martinez, te napadač Tomas Miler.

„Imamo barem četiri ili pet igrača kojima ugovori ističu naredne godine. Znam da su pregovori u toku sa svima i nadam se da će biti uspešno završeni“, zaključio je Henes.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram