Foto: Printscreen Youtube / FSS

Godinu i tri meseca su prošla od smrti čuvenog srpskog trenera Radomira Antića, ali je on tek u subotu sahranjen u Užicu, a bol porodice nije manja.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbalski savez Srbije objavio je snimak sa sahrane nekadašnjeg selektora naše zemlje na kom se vide brojna sportska imena koja su došla da odaju poštu „Misteru“.

Među njima su bili Vlade Divac, Dejan Stanković, Zoran Mirković, Nemanja Vidić, Gordan Petrić, Nenad Milijaš, Nikola Lončar, Goran Pandurović, Milan Jovanović, Miroslav Radošević, Zoran Njeguš i brojna porodica i prijatelji.

Stanković i Divac su pokušali da pruže reči utehe Antićevoj supruzi Veri sa kojom je trener bio u dugom braku iz kog su dobili dvoje dece i četvoro unučadi.

Da podsetimo, Antić je preminuo u Madridu, početkom aprila 2020. u 72. godini, ali je tek u subotu zbog pandemijske situacije s koronavirusom prebačen u rodno Užice.

Tamo će i Gradski stadion uskoro i zvanično poneti ime po legendarnom treneru Atletiko Madrida, Real Madrida, Barselone i još nekolicine klubova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare