Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole savladali su Mladost iz Lučana u prvom meču 7. kola Superlige Srbije.

Domaći tim je u susret ušao kao veliki favorit, s obzirom na to da se nalaze u samom vrhu Superlige, dok je Mladost na poslednjem mestu, a taj status su i opravdali.

PROČITAJTE JOŠ...

Prvo su u 27. minutu preko Saše Tomanovića stigli do prednosti nakon akcije koju su odigrali Mihajlo Banjac i Đuro Zec, a u 39. minutu Banjac je pokazao da je izuzetno raspoložen za igru pošto je ponovo kreirao akciju iz koje je Jug Stanojev kao na tacni poslužio Dušana Stojiljkovića za 2:0.

U nastavku utakmice Mladost je krenula nešto ofanzivnije, što se isplatilo nakon 60 minuta igre, kada je Saša Jovanović uspeo da golom iz okreta smanji na 2:1, ali snage za preokret nije bilo.

Ovom pobedom TSC je došao na čelo tabele Superlige Srbije, bar do nedelje, kada su na programu utakmice Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Radnički Niš. Sa druge strane, Mladost je jedina ekipa bez osvojenog boda, i čini se da su Lučanci već sada, iako je do kraja ostalo još 23 kola, najozbiljniji kandidat za selidbu u Prvu ligu Srbije. Naime, na dosadašnjih šest mečeva, Mladost je postigla samo tri gola.

Superliga Srbije, 7. kolo

Petak

TSC – Mladost 2:1 (2:0)

(Tomanović 27, Stoiljković 39 – Jovanović 60)

Subota

15:25 Novi Pazar – Metalac

17:30 Radnik – Spartak

Nedelja

16:00 Napredak – Vojvodina

18:55 Čukarički – Crvena zvezda

21:00 Partizan – Radnički Niš

Ponedeljak

17:55 Proleter – Radnički 1923

20:00 Voždovac – Kolubara

Standings provided by SofaScore LiveScore


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar