Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mladen Krstajić, nekadašnji selektor Srbije, jedan je od glavnih kandidata za novog trenera TSC, ali superligaš pregovara sa još nekoliko stratega.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši štoper mogao bi da zameni na klupi preminulog Zoltana Saboa, trenera koji je radom i rezultatima ekipu iz Bačke Topole izdigao u superligaške visine, preneo je „Sportski žurnal“.

Kako se dodaje, Janoš Žemberi, predsednik TSC, o potencijalnom nasledniku Saboa počeo je da razmišlja još pre mesec dana, kad se pojavila mogućnost da mladi trener karijeru ove zime nastavi u Ujpeštu.

Ove srede oglasili su se i iz Bačke Topole, rekavši da se još nisu ni sa kim dogovorili po pitanju mesta šefa stručnog štaba.

„Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt sa nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg prvog tima. Razgovarali smo i sa Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nađemo rešenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi“, rekao je predsednik kluba Žemberi.

Janoš Žemberi; Foto: FK TSC

Mladen Krstajić, ili neko drugi, na proleće će pokušati sa TSC da se što više približi četvrtom mestu na tabeli koje garantuje izlazak na evropsku scenu. Da bi ponovio prošlogodišnji istorijski uspeh, superligaš iz Bačke Topole može da stigne do evropske scene i preko Kupa Srbije. Zajedno sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Vojvodinom, TSC je povlašćen i može za protivnika u četvrtfinalu da izvuče Spartak, Voždovac, Radnik i IMT.

„Početkom januara počeće pripreme i do tada ćemo, verujem, imati rešenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove, i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke“, zaključio je direktor TSC Sabolč Palađi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar