tsc
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera TSC Zoltan Sabo rekao je da je cilj kluba četvrto mesto u Superligi i pozdravio je odluku Fudbalskog saveza da se odigra još četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta.

Sabo je naveo da je to korektna odluka koja pruža priliku ekipama da poprave plasman.

„Što se tiče TSC, naša želja je da zadržimo četvrtu poziciju na tabeli i izborimo učešće u evropskom takmičenju. Imamo tri boda više od petoplasiranog Čukaričkog i svakako ćemo učiniti sve što možemo da zadržimo prednost. Sve je na nama, nadam se da ćemo uspeti“, rekao je Sabo, navodi se u saopštenju kluba iz Bačke Topole.

Prema njegovoj oceni, igrači su se posle pauze zbog vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije koronavirusa, vratili u dobrom fizičkom stanju, pošto su sproveli individualne programe koje su dobili od kluba.

„Naravno, sada je potrebno da se dodatno pripremimo za preostale četiri utakmice, ali nema nikakvih problema. Svi smo motivisani i jedva čekamo nastavak takmičenja“, dodao je Sabo.

Kapiten Saša Tomanović rekao je da su svima nedostajali treninzi na terenu, ali da su se igrači potrudili da ostanu koliko-toliko u formi, radeći individualno.

„Imamo četiri utakmice koje će sigurno biti teške, pogotovo jer nam je Čukarički blizu. Ipak, potrudićemo se da nastavimo tamo gde smo stali, da pobeđujemo i izborimo Evropu“, naveo je Tomanović.

Fudbalski savez Srbije odlučio je da se takmičenje u Superligi nastavi 30. maja utakmicama preostala četiri kola ligaškog dela i da se ne igraju mečevi plej-ofa i plej-auta, kako bi ekipe imale dovoljno vremena da se pripreme za narednu sezonu.

TSC će igrati sa Javorom, Proleterom, Crvenom zvezdom i Radničkim.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar