Foto : Nenad Mihajlovic / Starsport

Vladimir Buač, trener Spartaka iz Subotice kaže da je Zvezda bila nadmoćnija u drugom poluvremenu meča Superlige, ali da je njegov tim imao šanse za bolji rezultat.

Spartak je do pred sam kraj vodio sa 1:0 golom Nikole Furtule iz 35. minuta, dok je Zvezda promašivala svoje šanse.

PROČITAJTE JOŠ:

Dijego Falčineli nikako nije mogao da zatrese mrežu, to nije pošlo za rukom ni El Fardu Benu, ali su pogađali Mirko Ivanić i Seku Sanogo.

Njih dvojica su u 80. i 88. minutu, a trener crveno-belih Dejan Stanković je predvideo na poluvremenu da će do preokreta doći i da će biti 3:1.

„Kad igrate protiv Crvene zvezde teško je u svakom smislu. Na početku, prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro, kontrolisali igru, bez obzira što je Zvezda imala više loptu u posedu. Što se tiče drugog poluvremena, bilo je jasno da će nas Zvezda još više napadati svim mogućim sredstvima. Mnogo je bilo odluka i momenata koji su nam otežali igru i da zabeležimo bolji rezultat. Momci su odigrali odlično, dali su sve od sebe. Dva prekida, dva gola, život ide dalje“, rekao je Buač za Arenu sport.

Gosti iz Beograda su na Gradskom stadionu u Subotici osvojili 62. bod u prvenstvu, dok je Spartak na petom mestu sa 37 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar