Foto: Nikola Mitic / Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je kako je bodrio svoje igrače u poluvremenu utakmice sa Spartakom i kazao im da će pobediti Subotičane.

Zvezda je slavila sa 2:1 u meču 23. kola Superlige, posle preokreta za osam minuta. Golove za crveno-bele davali su Mirko Ivanić u 80. i Seku Sanogo u 88.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije lako posle evropske utakmice gde potrošiš mnogo i fizičke i emotivne energije, da dođeš na jednu organizovanu ekipu koja dobro brani, videli ste sami. Izvadite statistiku šuteva prema golu, ali ne može uvek iz igre, mora iz prekida. Verujemo u to i radimo. Momci su bili fenomenalni danas. I kad smo primili gol… dešava se, dešava se. Ovako se osvajaju titule i ponosan sam na njih“, rekao je Stanković posle meča za Arenu sport.

Spartak je poveo u 35. minutu golom Nikole Furtule koji je krunisao lepu akciju i dodavanje Srećkovića. Tim rezultatom se otišlo na odmor između dva poluvremena.

„Rekao sam im na poluvremenu da ćemo pobediti utakmicu. Malo smo nešto pomerili u sredini i rekao sam im da ćemo dobiti utakmicu. Rekao sam sa 3:1, pogrešio sam, izvinjavam se. Verovali smo do samog kraja“, otkrio je Stanković.

Njegova ekipa sada ima 62 boda u prvenstvu Srbije i ima nekoliko dana odmora pred meč sa Milanom u Ligi Evrope 25. februara, u revanšu šesnaestine finala.

„Ma to morate Milan da pitate da li je njima dobro ili ne, meni je posle ove utakmice fenomenalno. Mi idemo dobro da se odmorimo i čeka nas 90 minuta. Ništa nije izgubljeno, sigurno će biti teško, pogotovo Milanu. Ne prolaze dobar momenat, izgubili su 2:0 od Specije, 2:2 sa nama, 3:0 od Intera. Treba videti kakva je njihova mentalna energija. Devedeset minuta, pa ćemo da vidimo“, istakao je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar