Odion Igalo Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Fudbaler Šangaj Šenhue Odion Igalo ispričao je anegdotu kako je trčao po hotelu u Šangaju kada je čuo da se "crveni đavoli" raspituju za njega i da možda pređe u Mančester.

Igalo je potpisao šestomesečnu pozajmicu u januaru koja je potom produžena na još šest meseci. Tridesetjednogodišnji Nigerijac kaže da mu se odlaskom na Old Traford ispunio san.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj menadžer mi je rekao da hoće da vidi može li da izdejstvuje pozajmicu u Ujedinjeno Kraljevstvo. Mančester junajted je tražio kratkotrajnu pozajmicu i napadača, jer je Markus Rašford bio povređen i pitao me je ‘šta misliš o tome'“, rekao je Igalo za Junajtedov podkast.

Igrač koji bi u januaru trebalo da se vrati u Kinu, dobio je ponudu koja se ne odbija, a u poznijem delu karijere ostao je u šoku.

„Pitao sam menaždera ‘čekaj, čekaj, koji klub si spomenuo?’. A on je ponovio Mančester junajted. Od tog trenutka više nisam spavao iako je bilo još četiri, ili pet opcija“, kaže Igalo.

Sve do kraja prelaznog roka nije bilo pomaka, a onda se desilo čudo kom se Odeon nadao

„Bilo je oko 11 uveče u Šangaju i agent me je pozvao i rekao Juanjted hoće da završimo posao, moramo da pričamo sa njima. Bio sam go u krevetu kad me je pozvao i odmah sam skočio da se obučem. Istrčao sam iz sobe, otišao kod svog direktora i tražio prevodioca jer ne zna engleski. Pitao me je šta se dešava. Agent mi je rekao da će mi se smanjiti plata i rekao sam da me ne zanima dok god odem“, kaže Igalo.

Čim je video logo i žig Junajteda, to je bilo sve što mu je potrebno. Tokom drugog dela prošle sezone dao je pet golova na 19 utakmica za Junajted.

„U šest ujutru sam dobio poziv i saznao da je dogovor postignut. Ležao sam u krevetu, plakao i pozvao majku“, rekao je Igalo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar