Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Fudbalski klub Mančester junajted doživeće velike promene po završetku sezone, pošto bi klub trebalo da napusti čak deset igrača.

Kako prenose mediji upućeni u dešavanja u ovom klubu, tim sa Teatra snova odlučio je da „u izlog“ stavi sve one koji su razočarali otkako su stigli u klub.

PROČITAJTE JOŠ...

Tako će novu sredinu potražiti doskora veliki talenat evropskog fudbala koji je stigao iz Borusije Dortmund kao velika nada, ali je umesto toga poneo epitet jednog od najvećih promašaja, Džejdon Sančo.

Nekadašnja zvezda Borusije Dortmund stigla je u Mančester nakon dugih pregovora, 2021. godine, ali nikada nije uspeo da se ustali kao jedan od nosilaca igre, da bi u januaru 2024. zbog problema sa trenerom Erikom ten Hagom, prosleđen u Borusiju na pozajmicu. Na leto će definitivno napustiti klub.

Istim putem bi trebalo da krenu i Antoni Marsijal, za kog Junajted ne očekuje obeštećenje, kao i Mejson Grinvud. Grinvud je imao problema sa zakonom, a nakon što je okončan postupak a on dobio dozvolu da se vrati fudbalu, otišao je u Španiju u dres Hetafea. Kako ne planira da se vraća u Mančester, jasno je da ga naredne sezone očekuje nova adresa.

Pored njih, tu su i Omari Forson, Alvaro Fernandez, Hanibal Mejbri, Doni van de Bek, Fakundo Pelistri, Tom Hiton i Brendon Vilijams, dok je pitanje šta će biti sa Kazemirom, Rafaelon Varanom i trenerom Erikom ten Hagom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare