Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO, LaPresse / ddp USA / Profimedia

Haos.

Fudbalere Torina 13. avgusta očekuje prva utakmica u novoj sezoni Serije A protiv Monce, ali je glavna tema, umesto priprema, sukob Ivana Jurića, hrvatskog trenera, i Davidea Vanjatija, direktora tima.

PROČITAJTE JOŠ...

„Bikovi“ se nalaze u Austriji gde se pripremaju za novu sezonu u koju ulaze sa ambicijama da bi možda mogli i da se umešaju u borbu za Evropu, a strasti su u ekipi iz Pijemonta očigledno veoma uzavrele.

Naime, kada je Vanjati došao u posetu igračima svog tima, došlo je do ozbiljnog incidenta u koji je uključen nekadašnji direktor Parme sa jedne, odnosno trener Jurić sa druge strane.

Njih dvojica su ušli u ozbiljnu raspravu tokom koje je Vanjati pokušao da dođe do Jurića, u jednom momentu je jedan od njih dvojice glasno kriknuo, a navodno se čuo i veliki broj uvreda.

Jurić je Vanjatiju rekao da se „on pita oko sastavljanja tima“, zbog čega je Vanjati odgovorio da se „Jurić ne pita ništa“, na šta mu je hrvatski stručnjak rekao da „odje**“.

To je dodatno iziritiralo Vanjatija, koji je počeo da urla kako „stalno brani Jurića od svih sr**a“.

Podsećamo, za Torino nastupaju Nemanja Radonjić, koji je stigao u tekućem prelaznom roku, zatim Vanja Milinković-Savić, dok ekipu kao kapiten predvodi Saša Lukić.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar