Tomas Tuhel, Jirgen Klop
Tomas Tuhel, Jirgen Klop; Foto: EPA/PETER POWELL

Tomas Tuhel ne očekuje da će se njegove odgovornosti na Stamford Bridžu promeniti, uprkos tome što je vlasnik Roman Abramovič prepustio upravljanje i brigu o klubu njegovoj dobrotvornoj fondaciji.

Trener Čelsija je nakon poraza njegovog tima u finalu Liga Kupa od Liverpula posle uzbudljive penal serije koja je završena rezultatom 11:10 (0:0 posle 120 minuta), odgovarao i na pitanja o povlačenju Romana Abramoviča.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da se ništa neće promeniti za mene na dnevnom nivou. Ja to tako razumem. U bliskom sam kontaktu sa Marinom Granovskajom i Petrom Čehom koji vode prvi tim. Mislim da se naše sposobnosti neće promeniti nakon te vesti,“ izjavio je Tuhel.

Abramovič je u subotu izdao saopštenje o svom povlačenju iz kluba.

„Tokom perioda od 20 godina na čelu Čelsija, sebe sam video kao čuvara kluba, čiji zadatak je da se pobrine da su svi uspešni koliko jesu danas, ali i da gradi budućnost, dok igra pozitivnu ulogu u zajednici. Uvek sam interes kluba stavljao na prvo mesto. Ostajem veran tim vrednostima. Zbog toga sam brigu o Čelsiju prebacio na Čelsijevu dobrotvornu fondaciju. Verujem da su oni u najboljoj poziciji da brinu o interesima kluba, igrača, osoblja i navijača“, navedeno je u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu „plavaca“.

BONUS VIDEO Golovi sa utakmice Liverpul-Norič

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar