Marija Šerifović, jedna od najboljih pevačica na Balkanu, održala je humanitarni koncert na specijalizovanoj muzičkoj platformi YOUBOX kako bi se prikupio novac za lečenje male Minje Matić, koja boluje od retke i teške bolesti spinalne mišićne atrofije. Brojne zvezde su se pridružile akciji, a posebno su oduševili sportisti.

Naime, koncert je pratilo čak 650.000 ljudi na pomenutoj platformi, a među prvima su se uključili Nemanja Matić, as Mančester junajteda i bivši reprezentativac Srbije, koji je donirao 1,2 miliona dinara, a košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović 240 hiljada dinara.

Ubrzo se čitavoj akciji priključio i Aleksandar Kolarov, levi bek Intera, koji je za malu Minju uplatio 1,2 miliona dinara, dok je Luka Jović iz Real Madrida dao 236 hiljada dinara. Čitavu akciju je sa 50 hiljada dinara podržao i krilni napadač Partizana Lazar Marković.

Srpski asovi su još jednom pokazali na delu koliko srce imaju, jer su značajnim donacijama i te kako pomogli da se prikupe preko potrebna sredstva za lečenje teško obolelih mališana.

Inače, na pomenutom humanitarnom koncertu program je vodila Ana Mihajlovska, a bile su tu još i zvezde poput Dženana Lončarevića, Džejle Ramović.

Marija je pozvala sve ljude dobre volje da pošalju SMS poruku sledeće sadržine 845 na 3030, poziv je otišao i na adrese brojnih velikih kompanija da pomognu u novčanoj donaciji i da se jave na telefone +381648157370, +381648157371 i +381648157372, kako bi pomogli Minji u borbi za njeno bezbrižno detinjstvo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare