Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, prilikom obraćanja javnosti otkrio je da nije dobio odgovor legendarnog Dejana Savićevića na poziv da bude meč na gostu crveno-belih i Milana.

Okršaj dva kluba čije je dresove nosio popularni „Genije“ u karijeri jedini je duel dva bivša evropska šampiona u šesnaestini finala Lige Evrope (ukupno osam titula Lige/Kupa šampiona).

Terzić je istakao da ništa ne sme da bude ispred Crvene zvezde:

PROČITAJTE JOŠ

„Nemam povratnu informaciju od Deja Savićevića, on je igrač koji je obeležio vreme u Zvezdi, u Milanu. Voleo bih da dođe, Zvezda je veća od svih nas i ego mora na stranu. Njemu je mesto ovde, bez obzira na lični odnos Terzića i Savićevića. Hajde da to ostavimo po strani. To što je uradio, niko ne može da mu uzme.“, rekao je Terzić u obraćanju javnosti.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore došao je prošle godine u sukob sa generalnim direktorom Zvezde, pa je pred duel šesnaestine finala Lige Evrope možda i pomirenje na pomolu.

Savićević je smatrao da je Terzić najodgovorniji što su Mirko Ivanić i Filip Stojković odbili da igraju za Crnu Goru protiv tzv. Kosova, posle čega više nisu ni branili boje “sokolova”.

Zvezda dočekuje Milan 18. februara 2021. godine, a revanš je sedam dana kasnije na San Siru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare