Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda će na utakmicu protiv Milana kao specijalnog gosta pozvati Dejana Savićevića, istinsku legendu dva kluba.

Zbog magije „Genija“ se dolazilo na stadione, rekao je, između ostalog, Zvezdan Terzić, generalni direktor srpskog prvaka.

„Očekuje nas još jedan evropski spektakl, jos jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala – Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajednicko ime – Dejana Savićevića“, istakao je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je naveo, Dejo je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

„On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uzivanje“, poručio je Terzić.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore došao je prošle godine u sukob sa generalnim direktorom Zvezde, pa je pred duel šesnaestine finala Lige Evrope pomirenje na pomolu.

Savićević je smatrao da je Terzić najodgovorniji što su Mirko Ivanić i Filip Stojković odbili da igraju za Crnu Goru protiv tzv. Kosova, posle čega više nisu ni branili boje „sokolova“.

Zvezda dočekuje Milan 18. februara 2021. godine, a revanš je sedam dana kasnije na San Siru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar