Foto: Starsport

Kada se na poluvremenu superligaške fudbalske utakmice Metalac - Crvena zvezda (0:1) u istoj prostoriji sretnu Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragoljub Vukadinović, "mecena" kluba iz Gornjeg Milanovca , i Dragan Đurić, nekadašnji predsednik FK Partizan, onda svakakve ideje mogu da se rode.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je Zvezdan Terzić odlučio da se našali pa je dopisniku „Sportskog žurnala“ ispalio „ekskluzivu“.

„Imam jednu za vas. Uzećemo i košarkaški klub da brinemo o njemu. Mitar Mrkela će biti direktor“, rekao je u šali Terzić.

Očigledno dobro raspoložen zbog plasmana Crvene zvezde u šesnaestinu finala Lige Evrope, generalni direktor crveno-belih je pecnuo i kolege iz košarkaške sekcije, kojoj ove sezone na evropskom planu baš i ne cvetaju ruže.

Umesto najavljene borbe za fajnal for, koji se 2012. igra u Kelnu, crveno-beli su na pretposlednjem mestu na tabeli sa četiri pobede i 10 poraza.

„Zvezda je ove godine, mislim da ćemo sklopiti kockice, napravila respektabian tim, probaćemo ne samo da uzmemo ABA ligu, već da napadnemo i sam vrh Evrolige! I to otvoreno kažem!“, poručio je u septembru Nebojša Čović, prvi čovek u Košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare