Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Očekivao se spektakl i vatromet golova u sudaru Atalante i Ajaksa, dve ultra-ofanzivne ekipe, u drugom kolu Lige šampiona. I bio je odličan meč, završen rezultatom 2:2, ali su gosti iz Amsterdama ti koji imaju za čim da žale, jer su na poluvremenu imali dva gola prednosti.

Da su „kopljanici“ razočarani zbog takvog epiloga, potvrđuju reči njihovog najboljeg igrača i kapitena Dušana Tadića.

PROČITAJTE JOŠ

„Naravno da smo razočarani, želili smo da osvojimo tri boda. Na poluvremenu smo imali lepo vođstvo 2:0 i sve je bilo pod kontrolom, ali onda smo prebrzo dozvolili Atalanti da postigne dva gola. Ne znam šta se tačno desilo. Ukoliko izgubimo loptu, onda moramo brže da se transformišemo kako bismo se odbranili“, izjavio je Tadić.

Srpski reprezentativac prisetio se još jedno one izreke da je 2:0 najopasniji rezultat u fudbalu.

„Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultat. Zato smo se na poluvremenu dogovorili da nastavimo da igramo isto, da napadamo i jurimo treći gol, kako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su napali nas i videli su da mogu. Atalanta je dobar tim, ali mi moramo uvek da težimo ka pobedi. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više, to je jednostavno moj i Ajaksov mentalitet. Mislim da možemo bolje“, poentirao je Tadić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar