Foto: EPA-EFE/Maxim Shemetov / POOL

Lokomotiva iz Moskve, koju s klupe vodi srpski stručnjak Marko Nikolić, izgubila je od aktuelnog prvaka Evrope - Bajern Minhena u drugom kolu Lige šampiona rezultatom 1:2.

Ruski tim pružio je žestok otpor najjačem fudbalskom kolektivu na svetu. Gorecka je je doneo prednost Bajernu već u 13, da bi Mirančuk u 70. minutu izjednačio i lako je Lokomotiva mogla do velikog boda.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Džošua Kimih je na asistenciju Havija Martineza postavio konačnih 2:1, a trener domaćih Marko Nikolić otkrio je šta je bio razlog minimalnog poraza.

Očekivano, Srbin je bio razočaran zbog takvog epiloga, s obzirom na to da je nešto više od 10 minuta delilo njegovu Lokomotivu od senzacije.

„Rezultat možda nije bio dobar za nas, ali je ekipa bila motivisana, strastvena, hrabra i taktički disciplinovana. Šteta… Nije morao da bude poraz. Preivše smo poštovali Bajern na početku utakmice, mislim da nismo napadali nekih dvadesetak minuta, ali smo se kasnije oslobodili i igrali smo dobro. Imali smo neke šanse koje smo morali da realizujemo. Šta da se radi. Žao mi je zbog rezultata, ali u ovoj utakmici je najvažniji naš pristup“, poručio je Marko Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar