Tadić
Foto: Starsport

Dušan Tadić priznao je posle remija sa Turskom u drugom kolu Lige nacija (0:0) da je Srbija mogla i morala bolje na sablasno praznoj „Marakani“. 

PROČITAJTE JOŠ

„Očekivanja od samih nas svih ovde su da uvek želimo više, da hoćemo više. Treba mnogo više da se trči da se nudimo, to je odgovornost nas igrača. Moramo da preuzmemo odgovornost, moramo da imamo više personalitija, nije ova grupa više mlada. Da se ne bojimo greške, da znamo gde šta treba da radimo i da uživamo u fudbalu. U prvom poluvremenu se nismo nudili dovoljno. Svaka čast ekipi za mentalitet, jako je teško igrati s igračem manje, izdržali smo 0:0“, rekao je Tadić.

Kako je bilo kada ste ostali s igračem manje na terenu, da li si optimista da li veruješ da se greške mogu ispraviti do meča u Oslu?

„Bilo je jako teško, morali smo da se adaptiramo. To smo dosta dobro uradili, borili smo se kao ekipa. Nisu nam dali gol. To je isto jedan od pokazatelja da odbrana počinje od napada. Što mi bolje radimo presing napred, olakšavamo odbrani“, izjavio je zamenik kapitena, zaboravivši da odgovori na detalj vezan za meč u Oslu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar