Foto: Starsport / Srđan Stevanović

Očekuje se da bude stub odbrane

Mladi defanzivac Svetozar Marković vratio se u Partizan nakon što je napustio grčki Olimpijakos.

PROČITAJTE JOŠ:

„Presrećan sam što ponovo kod kuće, u mom klubu i jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan i dam sve od sebe u ostvarenju ciljeva za sledeću godinu“, izjavio je novi fudbaler crno-belih Svetozar Marković za klupsku televiziju.

Mladi 22-godišnji defanzivac potpisao je ugovor do 2026. godine.

„Pratio sam sve utakmice prošle sezone, bili smo na korak od titule, ali pred kraj smo izgubili. Nadam se da ćemo sledeće godine imati više sreće. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu“.

On je dodao da mu je drago što će ponovo igrati zajedno sa Zlatanom Šehovićem, kao i što je klub preuzeo trener Ilija Stolica, sa kojim je sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

„Ne bih voleo da pričam o budućnosti i ne bih ništa da obećavam. Jedino što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe“, poručio je Marković, koji će priliku da ponovo obuče crno-beli dres imati već u subotu u „generalnoj probi“ pred start sezone protiv Fenerbahčea.

Markoviću je ovo treći put da je u Partizanu. Nosio je dres crno-belih i to u dva navrata. Najpre je to bilo od 2017. do 2019. godine, nakon čega je usledio transfer u Olimpijakos. Odatle je  ponovo došao u Partizan, ali na pozajmicu, u sezoni 2020/21. Tada je upisao 29 nastupa, dva gola i jednu asistenciju.

U protekloj sezoni upisao je samo četiri nastupa za grčki tim, ali nije imao nikakav učinak.

BONUS VIDEO Slavlje igrača i navijača Partizana na meču sa Fejenordom

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar