Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Evropska kuća fudbala UEFA odredila je sudije koje će arbitrirati u mečevima Crvene zvezde i Partizana u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Zvezda se nalazi u plej-ofu za Ligu Evrope i tu igra protiv Kluža, dok se Partizan sa Santa Klarom bori za Ligu konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-belima će suditi bugarski sudija Georgij Kabakov i njemu će pomagati Martin Margaritov i Dijan Valkov.

Glavni sudija sa tog meča dobro je poznat Partizanu, jer je crno-belima već sudio protiv Trakaija kada je srpski klub slavio sa 1:0.

Zvezda svoj meč plej-ofa igra u utorak uveče, pošto je ispala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Njenom večitom rivalu sudiće Serdar Gezubujuk, holandski arbitar turskog porekla, koji je ranije delio pravdu na utakmicama Zvezde.

Pomagaće mu Just van Zujlen i Johan Balder. On je dvaput sudio crveno-belima, prvi put protiv Sasuola kada je Zvezda poražena 3:0 i drugi put kad je „doneo sreću“ srpskom šampionu.

To se desilo na meču protiv Spartaka iz Trnave kada je Zvezda prošla u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona i naposletku preko Salcburga stigla do elitnog takmičenja 2018.

Da podsetimo, Zvezda protiv Kluža prvi meč igra u utorak od 21 sat na gostujućem terenu, dok će Partizan, takođe kao gost, prvi meč igrati u četvrtak od 22.30.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar