Strahinja Eraković s kapitenskom trakom na ruci, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da svaki trening na pripremama u Antaliji pojednako važan i dodao je da se trudi da što više pomaže mlađim saigračima.

Zvezda se nalazi u Antaliji, gde će imati i četiri pripremne utakmice pred nastavak srpskog prvenstva i nokaut fazu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dosta su bitne sve vežbe koje radimo. Prvih nedelju dana radimo na kondiciji, kako bi se fizički spremili što bolje. Posle toga će doći i ono malo lepše – rad sa loptom, iako smo i do sada pokrivali to koliko je bilo moguće. Naravno, tu je i svakodnevni rad na taktici. Postavljamo šablone koje imamo, i uklapamo kako bi to trebalo da izgleda na terenu“, rekao je Eraković za klupski sajt.

Defanzivac Zvezde osvrnuo se i na mladog saigrača Andreja Ðurića, štopera rođenog 2003. godine, koji se po prvi put našao na pripremama sa prvim timom crveno-belih.

„Sigurno da mogu da mu pomognem. Trudim se da mu dajem korisne savete kako bi mu ove prve pripreme protekle što bolje. Šta god mu zatreba tu sam za njega i podržavaću ga u svemu, kao i sve mlađe saigrače“, rekao je Eraković.

Strahinja ima tek 20 godina, ali ima dve godine iskustva igranja za prvi tim. Odlaskom Miloša Degeneka iz kluba mogao bi da dobije još značajniju ulogu u nastavku sezone.

BONUS VIDEO Tadić o odlasku Baneta Ivanovića, egu u reprezentaciji i zašto je Piksi najbolji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare