Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Crnogorski reprezentativac pun samopouzdanja pred okršaj sa "orlovima".

Fudbaleri Srbije u utorak pred svojim navijačima igraju utakmicu koja se može ispostaviti kao odlučujuća za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Reprezeantativac Crne Gore, Stefan Mugoša, imao je zanimljivu izjavu pred ovaj važan meč.

Pročitajte još

Srbija je trenutno druga na tabeli sa 10 bodova dok je Crna Gora treća sa osam, ali i utakmicom manje.

„Kod Srbije su stvari drugačije nakon Budimpešte sigurno, kod nas sve ostaje isto. Fokusirani smo na sebe. Srbija je protiv Mađarske izgledala ozbiljno, ali ima mane i mi tu tražimo priliku“, naglasio je 31-godišnji Stefan Mugoša i potom dodao: „Veliki je ulog, ne možemo ništa da znamo unapred, ali verujem da uz pomoć navijača koji će doći u velikom broju možemo do povoljnog rezultata“, rekao je Mugoša.

Srbija bi u slučaju kiksa i poraza od Crne Gore imala znatno manje šanse da se plasira na završni turnir.

„Igrali smo i protiv većih reprezentacija pa se nismo plašili. Treba da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može da vredi ne znam ni koliko miliona, takva poređenja me ne zanimaju“, naglasio je Mugoša koji u dresu Crne Gore ima za sada učinak 15 golova na 48 utakmica.

Srbija i Crna Gora igraju u utorak od 20.45.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare