Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Bivši biser Crvene zvezde, Stefan Čikić, pravi je primer da u životu nikada ne treba odustati. Pobedio je leukemiju, vratio se na teren i prošlog vikenda - postigao gol.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbal je Stefanova velika ljubav od malih nogu, ali život često piše nepredvidive priče. Takva je i momka rođenog 1994. godine u Pančevu.

Važio je za jednog od najperspektivnijih u Zvezdinoj Omladinskoj školi, spremio se da uživa u seniorskom fudbalu, ali ga je 2018. opaka bolest odvojila od terena.

Ipak, period strepnje, bola i tuge sada je iza Čikića. Dobio je Stefan najvažniju utakmicu, izašao kao pobednik i nedavno se vratio na teren.

Iako je situacija u Dinamu daleko od dobre, činjenica da opet igra u ovom trenutku je najvažnija. Ekipa iz Pančeva izgubila je proteklog vikenda od Vršca na svom terenu 1:2, u okviru 27. kola Srpske lige – Vojvodina, a Čikić je bio strelac jedinog gola za svoj tim.

Divne vesti je i na Tviteru podelio njegov saborac i naš kolega Peđa Obradović.

„Sa Stefanom sam ležao u istoj sobi na Klinici za hematologiju u Beogradu. Lečili smo se od leukemije. Stefan je juče postigao prvi prvenstveni gol posle pauze. Srećan sam kao da sam ga ja dao. Bravo majstore“, napisao je Obradović uz snimak gola.

Čikić je lepo umakao gostujućoj odbrani i na pravovremeno dodavanje zaobišao golmana. Pogodak koji će mu sigurno mnogo značiti, da se raduje i životu i fudbalu kao što i zaslužuje.

„Prvi gol posle dve godine. Nikada ne prestani da sanjaš“, napisao je Čikić na svom Instagram profilu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram