Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević posle derbija sa Crvenom zvezdom koji je završen rezultatom 1:1 ne može da prežali propuštene prilike.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je poveo golom Natha, da bi Katai doneo bod Zvezdi sedam minuta pre kraja.

„Ostaje žal za pobedom, jer smo imali većim delom utakmice vođstvo, mogli da ga i uvećamo u datom trenutku. Bili smo nespretni u završnici. Žao mi je kada ste u situaciji da kontrolišete i da vam se desi jedan takav gol koji su postigli u drugom poluvremenu. Ne mogu da budem zadovoljan, ali ovo je jedna teška bitka za šampiona, moramo da pokažemo karakter, da pokažemo da li smo sposobni da ostanemo u trci za titulu“, počeo je Stanojević nakon meča.

On isitče da je zakazala realizacija njegove ekipe.

„Dajemo četiri gola po meču, ne možemo osam da dajemo. Ali neke utakmice kao što je ova danas, morali smo situacije bolje da rešimo. Prija nam kad Rikardo sam završi akciju pa postigne evrogol, a ne prija nam kad Rikardo ne doda Nathu, nego završi sam, ako pričamo o toj jednoj situaciji. On je napadač“, kaže Stanojević i nastavlja u drugom tonu.

Osvrnuo se strateg vcrno-belih i na suđenje, a zanimljivo je da je komentarisao duel kof gola Crvene zvezde.

„Ušli smo vrlo slabo u meč, imali su dve dobre situacije. Mislim da je bila vrlo dinamična utakmica i pred našim i pred njihovim golom, žal ostaje… Da li je bio faul nad Vujačićem kod gola, VAR kaže da nije, to bi trebalo da se vidi na snimku. Vi osetite na terenu da li neko ima nameru ili nema, ja kao trener nisam osetio bilo kakvu lošu nameru s njihove strane.“

Stanojevič je istakao na PArtizan mora da nastavi da pobeđuje ukoliko želi titulu.

„Treba da vidimo da li jesmo ili nismo, ako nismo nije problem. Zvezda je ekipa koja je četiri godine šampion, izanalizirajte poslednjih nekoliko derbija, pa pogledajte. Tu smo negde, lovimo se, zato bi bilo neozbiljno s naše strane da ispustimo ovu prednost. Moramo da gazimo sve vreme i da se dokazujemo, ako smo sposobni. Ako nismo, pružićemo ruku“, istakao je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO Hapšenje navijača u Južnom bulevaru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar