Podeli:
Stanojević
Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, rekao je da su njegovi fudbaleri spremni i da jedva čekaju da počne utakmica sa Sfintulom (četvrtak, 19 časova) u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Svi smo spremni i jedva čekamo da počne utakmica, koja će biti specifična jer se igra samo jedan meč. Vreme ovde je slično kao i u Srbiji i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, koncentrisani smo “, rekao je Stanojević na konferneciji za novinare u Kišinjevu.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli će biti bez Rajka Brežančića i Makija Banjaka.

“Svi ostali su spremni. Lazar Marković je bio malo prehlađen, ništa strašno”, naveo je trener Partizana.

Po njegovim rečima, Partizan se neće adaptirati protivniku, već želi da igra svoj fudbal.

“Dobro su postavljeni, imaju izuzetan kontranapad i tranziciju i mislim da je to segment u kom mogu da nam naprave problem. Nećemo da se nameštamo prema protivniku, želimo da igramo ofanzivnije”.

Stanojević nije želeo da poredi sadašnje sa vremenom kada je prethodno pre devet godina vodio crno-bele.

“Ne želim da se vraćam na Rad, utakmicu koja je bila za vikend, a ne na to. Svaki dan je drugačiji, svaka utakmica. Ništa nije za poređenje, ne volim da poredim i da se vraćam na te neke stvari. Interesuje me samo ovaj momenat”, kazao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Uroš Vitas rekao je da očekuje fizički zahtevnu utakmicu.

“Čeka nas fizićki zahtevna utakmica. Najvažnije je da Partizan pobedi, a stvarno nije važno kako. Samo želim da Partizan prođe i učinićemo sve da se to desi”, rekao je Vitas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar