Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, rekao je da je TSC tim vredan poštovanja, kao i da duelu moraju prići sa dozom opreza.

Crno-beli u nedelju od 17 sati gostuju TSC u 16. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

„Igramo protiv nepredvidive ekipe u ovoj sezoni, koja je prošle godine bila stabilna. Posle Zvezde, postigli su najviše golova. To je ekipa koja može da pet, sedam golova. Morate da imate dozu opreza i respekta prema njima. TSC ima stabilnost kao klub, ima kontinuitet i sigurno da je to prednost, ali spremni smo“, rekao je Stanojević.

Istakao je i da je zdrvastveni bilten zadovoljavajući.

„Bajbek još nije spreman, Lazar Marković je na ‘granici’. Ostali se oporavljaju od korone. Zadovoljni smo, ima nas u dovoljnom broju“.

Stanojević se osvrnuo i na popravljajnje realizacije, s obzirom na to da im sledi serija teških mečeva prvo sa TSC, pa Čukaričkim, Voždovcem i ekipom Mladosti iz Lučana.

„Mi smo odavno u teškim utakmicama, s obzirom na to da nam prvoplasirani već beži dosta bodova. Radimo na realizaciji, imamo problem što nemamo klasičnog napadača, sticajem okolnosti što je Bajbek povređen. Imamo Nikolu Štulića, koji je mlad u ovom trenutku. Radimo, nadam se da ćemo postizati golove“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar