Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković po svemu sudeći ipak neće otići u Sampdoriju.

Kao bomba iz Italije u nedelju je odjeknula vest da Sampdorija nakon poraza od Lacija želi da otpusti trenera i na njegovo mesto dovede Dejana Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sampdorija razmatra otpuštanje menadžera Roberta d’Averse nakon poraza od Lacija. Najdraža opcija uprave kluba za novog trenera je Dejan Stanković. Stanković se nalazi pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, i Sampdorija je spremna da se raspita o Stankovićevoj situaciji“, napisao je Romano na Tviteru nakon Sampdorijinog poraza.

Nekoliko sati nakon te objave, postavio je novu u kojoj je negirao da je postignut dogovor između Srbina i italijanskog prvoligaša.

„Nema dogovora između Sampdorije i Crvene zvezde za Dejana Stankovića. Bivši vezista želi da se pridruži Sampdoriji, ali njegov sadašnji klub ne prihvata da ga pusti kako trenutno stvari stoje“, napisao je Romano.

Stanković je skoro celu igračku karijeru proveo u Italiji, u ekipama Lacija i Intera, a sa Crvenom zvezdom je kao trener do sada osvojio dve titule, nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, ali u Ligi Evrope je stigao do zavidnih rezultata.

Što se Sampdorije tiče ona trenutno zauzima 15. poziciju sa isto toliko bodova, pa je do kraja sezone očekuje težak zadatak.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar