Zvezda Stanković
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, posle pobede nad Evropom (5:0) u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, otkrio je šta je rekao izabranicima na putu ka narednoj rundi.

Bilo je primetno da je srpski prvak nešto nervozniji bio u uvodnim trenucima, a posle je rutinski stigao do ubedljivog trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitam momcima na lepoj pobedi i dobroj igri. Prvih 20 minuta su možda mislili da mogu odmah da završe utakmicu, ali ona traje 90 minuta“, poručio je Stanković i dodao:

„Samo sam im rekao da budu mirni i strpljivi, da će onda slomiti rivala pre ili kasnije. Ne znam šta bih još dodao. Ovo je prvi korak ka cilju koji se zove ulazak u grupnu fazu“.

Stanković je podvukao značaj igranja u 1. kolu kvalifikacija.

„Svaki gol mi je drag, nebitno da li je prvi ili treći. To je učinak ekipe. Slomili smo ih pred kraj prvog poluvremena, utiče to na moral, drugi poluvreme je bilo pod kontrolom. Drago mi je što smo igrali prvo kolo, Evropa je nešto drugo, oseti se razlika, uz dužno poštovanje svih ostalih utakmica, Evropa nosi nešto posebno“.

Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, 25. ili 26. avgusta, čeka pobednika meča Dinamo Tbilisi – Tirana, koji se sastaju u sredu od 19 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar