Dejan Stanković Foto:Srdjan StevanovicStarsportphoto

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije hteo da se upušta u rizik da kritikuje suđenje pred meč sa Partizanom.

O tome je bilo mnogo priča prethodnih dana, a upravo Zvezda se oglašavala saopštenjem tvrdeći da je tražila izuzeće jedino Srđana Jovanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo je on delegiran da sudi 167. večiti derbi u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

I dok je Zvezdu zanimalo zašto „FSS gaji tako osiono i bahato ponašanje prema ovom klubu“, novinare je interesovalo Stankovićevo mišljenje o Jovanoviću.

„Sami ste rekli, najbolji srpski sudija. Ja bih voleo da bude neprimetan, to znači da je najbolji na terenu. Nisam ovo rekao ružno, pa da sutra pokupimo sve naslovnice, da sam nešto prokomentarisao, pa da i mene stave na listu za kaznu. Ako igraju dva najbolja kluba, valjda treba da sudi i najbolji sudija“, rekao je Stanković.

Istovremeno je odgovorio i na pitanje da li se konsultovao sa Sinišom Mihajlovićem u vezi sa derbijem.

„A sa Sinišom sam pričao dosta. Pre svega, o odnosima pred važne utakmice, kad igraš utakmice u ciklusima nedelja-sreda-nedelja. Miha je ozbiljan motivator. Gledam da dosta toga uzmem od njega, kao što sam uzeo od Žozea Murinja. Na psihološkim pitanjima može mnogo da mi pomogne, a taktiku ne možemo da kopiramo nemamo iste igrače i viziju. Ne možeš da kopiraš nekog jer ćeš biti ružna kopija, ali na psihološkom planu može mnogo da se nauči od njega“, dodao je Stanković.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar