Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, nije želeo preterano da komentariše navode iz tabora večitog rivala, Partizana, o kako su iz Humske rekli, "neregularnoj tituli".

Crvena zvezda je proteklog vikenda pobedom nad Radom na Banjici (5:0) osvojila 31. titulu prvaka države, ali u Partizanu imaju drugačije viđenje čitavog prvenstva.

#related-news_0

Prvo su navijači crno-belih uoči utakmice protiv Mladosti iz Lučana, na tribini okačili transparent sa natpisom koji dovodi u pitanje regularnost osvojene titule crveno-belih.

Zbog toga je i kasnio početak meča sa Lučancima, a posle meča sa oglasio i fudbaler Partizana, Lazar Marković, koji je dao interesantnu izjavu:

„Zvezda je osvojila titulu, ja im čestitam. Da li je bilo regularno ili ne, na njima je, i to je to. Ostaje nam Kup i idemo da ga osvojimo“, rekao je Marković.

Strateg Crvene zvezde je uoči gostovanja Inđiji, u četvrtfinalu Kupa Srbije, upitan da prokomentariše izjavu Markovića, ali očigledno nije želeo preterano da se upušta u celu priču.

„Motivišem ekipu od kada sam došao u Zvezdu. Znam koliko je ovo veliki klub, i šta treba da rade. Nama je dupla kruna zadatak. Ali, na izjavu Markovića nemam komentar. Nisam video, nisam pročitao. Radim svoj posao“, poručio je Stanković, koji takođe nije bio spreman da razgovara sa novinarima ni na temu potencijalnih pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram