Stanković
Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, ima jasnu ideju kako bi njegova ekipa trebalo da odigra 200. derbi (u svim takmičenjima).

„Pred Radnik smo malo pričali o derbiju, imali smo vremena i da se odmorimo i da spremimo utakmicu. Pravi meč u pravo vreme, za nas i mene lično. Derbi broj 200, ala ide vreme… Nema tu očekivanja, moraš da budeš onaj pravi, da uđeš u derbi kao da je poslednji. Ova utakmica uvek nosi svoja iznenađenja. Idemo u meč hrabri, jaki, spremni“, rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Šef struke crveno-belih nema nekih posebnih dilema kada je u pitanju tim ko0ji će igrati protiv Partizana.

„Videćemo što se tiče sastava… Još jednu ili dve dileme imamo, više na samom terenu, nego ko će da igra. Čime da iznenadimo Partizan? Bukvalno time, postavom, videćemo, imamo i sutra ceo dan, da sklopim(o) kockice onako kako mislim da treba da izgledamo“.

Stanković zna ko sigurno neće igrati.

„Miljan (PR kluba, prim.aut) sigurno neće igrati, nije bio zategnut ove nedelje… Šalim se. Znam ko će igrati, u principu, ‘ajde da ostavimo nešto i za dan meča, znam i ko neće igrati, znam i klupu, sve znam“.

Zvezdin trener nije hteo da širi priču o derbiju, sve ćemo videti sutra od 20 sati na stadionu Partizana.

„Izvešću na teren momke koji su 100% spremni da igraju derbi. Nema prvih 11, već tim, i onaj ko ne bude išao na klupu, i bude išao, mora uvek da bude spreman. Svako mi treba. Ja sam realan, biti efikasan protiv Partizana, to ne znam ko bi rekao – biće tako. To može da se priželjkuje… Cilj je jedan, a to je finale. Kako ćemo proći? Lepršavo, naš cilj je da prođemo, spremni smo za svaki scenario. Derbi nosi svoje tajne i čari“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar