Ben
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda će u sredu od 20 časova gostovati Partizanu, u polufinalu Kupa, a za El Fardua Bena će 10. jun biti poseban datum.

Napadač tima sa „Marakane“ proslaviće 31. rođendan, a kao poklon priželjkuje pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ukoliko pobedimo u derbiju, biće mi to možda i najlepši rođendan u životu. Naravno, to nam je cilj. Želimo duplu krunu i na tom putu moramo da pobedimo i Partizan. Svi smo fokusirani, spremamo se dobro i verujem da ćemo biti na visini zadatka. Za derbi nam ne treba posebna motivacija, igrao sam ih već nekoliko u karijeri, jedan sam od iskusnijih u timu, znam šta mogu da očekujem i pokušaću da to prenesem i na mlađe saigrače“, kaže Ben za klupski sajt.

Krilni napadač s Komorskih ostrva svestan je da Zvezda 13 godina čeka duplu krunu.

„Dominantno smo osvojili titulu. Najbolja smo ekipa u Srbiji i to su rezultati pokazali na pravi način. Imamo još potencijalno dve utakmice u Kupu, još 180 minuta borbe i samo razmišljamo o tome da posle 24. juna budemo osvajači duple krune. Naravno, bez obzira na to što smo obezbedili titulu, i u preostala dva kola ćemo nastojati da pobedimo. To je filozofija Dejana Stankovića“.

Raduje se Ben što će se utakmice do kraja sezone igrati uz prisustvo publike, bez ograničenja oko broja navijača.

„Voleo bih što više naših navijača na derbiju, ali i u svim utakmicama do kraja sezone. Mnogo nam znači njihova podrška i srećni smo što se utakmice igraju pred publikom. Pune tribine su uvek dodatna motivacija, a kada imate navijače kao Crvena zvezda, onda je užitak igrati pred njima“, podvlači Ben.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar