Foto: Reuters / Vincenzo Pinto / Guliver

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, pričao je o nastavku Superlige, pripremama, a neizbežna tema bio je njegov veliki prijatelj i kum Siniša Mihajlović koji se uspešno oporavlja nakon teške bolesti.

Stanković je biranim rečima za TV Prva pričao o velikom borcu Mihajloviću, koji vodi Bolonju i koji je počeo da trenira individualno.

PROČITAJTE JOŠ

„Čujemo se stalno. Siniša se odlično oseća, počeo je i da trenira. On je nesalomiv, kakvu glavu ima. On je pobedio sve, ispred svih nas je za koplje. On je pregurao koronavirus u Rimu, zatvoren u stanu, izdržao je sve, vratio se u sportski centar. Srce mi je puno kada sam ga video na terenu“, rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde pričao je o nastavku Superlige i tome kako svi jedva čekaju da se nastavi fudbal u Srbiji.

„Iskreno da kažem nisam očekivao, ali sam se nadao. Mislim da su svi kod nas u državi odradili fenomenalan posao da se što pre vratimo u normalu. Fudbal je jedna od bitnijih stvari u našem društvu. Kako fudbal, tako i celokupan sport. Jedva smo čekali da izađemo na teren, radimo u grupama. Očekujemo da se spremimo u tri nedelje. Pauza ostavlja trag, rad od kuće nije isti kao rad na terenu. Ovo je projekat na duže staze. Nije samo završetak prvenstva, već se pripremamo za sledeću sezonu kada nas očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona. Protiv Rada imamo šansu da matematički osvojimo titulu. Velika stvar za klub, navijače. Tu je i Kup Srbije. Želimo duplu krunu“, jasno je poručio Dejan Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)