Slovenija vs Srbija Foto:Jure Makovec / AFP / Profimedia

Fudbaler Slovenije Benjamin Šeško veruje u pobedu svog tima nad Engleskom u trećem meču u grupi C.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Slovenija je pre dva dana odigrala nerešeno sa Srbijom 1:1, pre toga i sa Danskom 1:1, pa sada imaju dva boda pred rasplet u grupi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Biće neverovatna utakmica, u to sam siguran. Oni imaju izvanredne igrače na svim pozicijama, ali jednako je uzbudljivo to što mi imamo sjajan tim i što imamo priliku da protiv njih pokažemo šta umemo. Znam da možemo da ih iznenadimo, radujem se toj utakmici“, rekao je Šeško.

„Dosad smo igrali odlično, moramo da nastavimo u istom ritmu i siguran sam da ćemo zablistati. Možda Engleska trenutno nije na svom najboljem nivou, ali i dalje su odlični. Ipak, sada je najbolja prilika da igramo s njima“, dodao je on.

Prisetio se i finiša utakmice sa Srbijom u kojoj je Žan Karničnik dao gol za 1:0 u 69. minutu, a onda je Luka Jović posle kornera izjednačio u petom minutu sudijske nadoknade. Bukvalno u poslednjim sekundama meča.

„Mogli ste i sami da vidite da su se stvari počele menjati pred sam kraj – oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju urgentno da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neoubičajene u fudbalu“, kazao je Šeško.

Njegov tim će 25. juna igrati meč protiv Engleske, dok će se Srbija istog dana sastati sa ekipom Danske. Srbija ima jedan bod, Slovenija i Danska po dva, a Engleska četiri.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: EURO 2024 – Dragan Stojković pred Dansku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare