foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dragan Antić "Recko", trener Dinama iz Vranja, suspendovan je na 18 meseci zbog incidenta na meču sa Trajalom, ali se uredno pojavio na konferenciji za medije pred susret sa Radničkim iz Pirota (subota, 15 časova).

Ponašao se kao da se ništa nije desilo i odlučio je da sam govori pred meč uprkos suspenziji zbog vređanja četvrtog sudije Jelene Cvetković.

PROČITAJTE JOŠ

„Recko“ se ne miri sa ovakvom odlukom FSS.

„Tragedija za srpski fudbal je da takvi ljudi rade u Fudbalskom savezu“, rekao je Antić na početku konferencije za medije.

Pokušao je da se opravda objašnjavajući da nije nikog fizički napao.

„Na snimku se vidi da nikoga nisam napao, ruke su mi bile u džepovima. Ne znam kako napadam agresivno bez ruku. Mora da sam Brus Li. Smešno je što su napisali da su branili četvrtog sudiju. Ponavljam, na snimku se vidi. Neću više nikoga da imenujem zato što na im na taj način dajem na važnosti“, istakao je Antić.

Najavio je da će se žaliti i Evropskoj kući fudbala.

„Žaliću se, ne samo Fudbalskom savezu već i UEFA. Na svim utakmicama gde sam isključivan sudije su dobijale loše ocene i suspenzije. Sudije su kažnjavane, ali to nije skandal, a kad se Antić buni kada ga potkradaju to je skandal. Ja na taj način štitim svog grad i svoj klub. Ja se na taj način borim svim srcem za klub i neću da dopustim da svako ‘jaše’ po Dinamu. Dugo sam u fudbalu da mogu proceniti kada neko greši namerno ili nenamerno. Protiv Dubočice smo izgubili, reč nisam rekao zato što su sudije bile fer. Ovo se ciljano radi da Dinamo isključe iz lige. Biće teško, ali ćemo se boriti do kraja. Nema predaje“, zaključio je Antić.

Ostaje da se vidi da li će Antić, uprkos suspenziji, voditi Dinamo na meču sa Radničkim iz Pirota.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar