Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Dragana Antića Recka zabranom rada u fudbalu u narednih 18 meseci.

Šef struke prvoligaša Dinama iz Vranja isključen je prošlog vikenda, na gostovanju Trajalu, u Kruševcu (0:0), a tokom i nakon susreta je vređao Jelenu Cvetković, koja je bila četvrti sudija.

PROČITAJTE JOŠ

“Šta glumiš, j… ti mamu”, vikao je Antić u Kruševcu za vreme meča.

Bio je toliko ratobaran i nakon crvenog kartona, pa je uz salvu uvreda je krenuo i ka glavnom arbitru, pa je nekoliko redara moralo da reaguje kako bi se smirila situacija.

Cvetkovićeva se odmakla na bezbednu udaljenost, dok su Antića nekako uveli u tunel. Morala je i policija da reaguje jer se nedugo zatim popeo na tunel, kao da je želeo da zaokruži skandal.

Komisija je ekspresno sankcionisala Antića zbog učestalih incidenata i preokršaja. U toku sezone je već tri puta kažnjavan, a i prethodnih godina se nalazio na tapetu disciplinskog tela.

Podsetimo, pre skoro dve i po godine je kažnjen zabranom rada na 16 meseci u fudbalu i sa još pola miliona dinara kazne zbog izjava u medijima i „klevetanje članova fudbalske organizacije“. Kasnije je kazna smanjena na jednogodišnju suspenziju.

Početkom marta 2019. godine Odbor za hitna pitanja FSS je odlučio da definitivno ukine suspenziju treneru Dinama iz Vranja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar