Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, ponovo se našao na tapetu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije koja ga je kaznila sa 100.000 dinara.

Antić se, prema obrazloženju komisije, našao u „restriktivnom prostoru“ na poslednjem meču Dinama i Kabela u Vranju (0:2), nedugo nakon što mu je izrečena kazna od 18 meseci zabrane rada u fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

Šef stručnog štaba Vranjanaca je više puta kažnjavan od strane FSS, pa je ukupno platio sumu od 2,5 miliona dinara.

Na suspenziju od 18 meseci je Antić uložio žalbu, a očekuje se odgovor Izvršnog odbora FSS.

Tokom 2018. godine je Antić kažnjen zabranom rada u fudbalu od 15 meseci, a kasnije je kazna preinačena na pet meseci.

Podsetimo, šef stručnog prvoligaša isključen je na gostovanju Trajalu, u Kruševcu (0:0), a tokom i nakon susreta je vređao Jelenu Cvetković, koja je bila četvrti sudija.

“Šta glumiš, j… ti mamu”, vikao je Antić u Kruševcu za vreme meča.

Bio je toliko ratoboran i nakon crvenog kartona, pa je uz salvu uvreda je krenuo i ka glavnom arbitru, pa je nekoliko redara moralo da reaguje kako bi se smirila situacija.

Cvetkovićeva se odmakla na bezbednu udaljenost, dok su Antića nekako uveli u tunel. Morala je i policija da reaguje jer se nedugo zatim popeo na tunel, kao da je želeo da zaokruži skandal.

Nakon toga je objasnio da je „ponosan što je Vučićev trener„, te najavio žalbu UEFA jer „nije Brus Li da napada agresivno„.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar