Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i srpski reprezentativac Slobodan Tedić kaže da se oseća mnogo bolje, nekoliko dana nakon što je zbog problema sa plućima zadržan u bolnici.

Tedić je samo kolabirao na meču protiv Emena u 13. kolu Eredivizije, igranom 18. decembra. Isprva se mislilo da je dobio udarac i da ima problem sa rebrima, ali su lekari otkrili drugačiju dijagnozu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kazali su mi da korona nije dobro zalečena, a tada sam imao upalu pluća. Očigledno je da sam vukao sve to nekoliko meseci, gubio sam kiseonik, dok me nije preseklo na utakmici. Bukvalno sam samo pao. Probao sam i da nastavim da igram, ali zaista nisam bio u stanju. Sada je sve dobro, možda je i najbolje ispalo baš ovako, sada znam o čemu se radi. Mislili su svi prvo da je rebro stradalo, ali sam sve vreme teže disao, stvarno me je bolelo. Prvobitna je procena da me očekuje pauza između četiri i šest nedelja“, ispričao je Tedić za zvanični sajt Čukaričkog.

Dobio je i zabranu letenja od tri meseca. Štaviše, doktori kažu da je imao sreće jer je planirao da ode u Srbiju, a let bi mogao da bude veoma opasan po njega.

„Otišao sam samo na snimanje, a morali su da me zadrže u bolnici. Imao sam cev u plućima, koje su mi punili kiseonikom, da bih mogao lakše da dišem. U četvrtak popodne sam već disao bez te cevi, a evo pre sat vremena su me pustili na kućno lečenje“, kaže Tedić.

Slobodan dodaje da je ovo novi u nizu pehova koje je imao na pozajmici u Cvoleu iz Mančester sitija. Imao je i povrede zgloba, a na kraju se zahvalio na podršci saigrača iz Čukaričkog koji je formalno napustio januara ove godine, madaj e ostao do juna u Srbiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar